Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2237016

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Aj aj, för Apan. I tredje fick de lira 2 ytterligare PP utan att måla. Sedan fick Tappara PP igen och då small det 3-2. Mot slutet tog Apan ut lille rädde gustaf, då smällde Tappara in 4-2 vilket blev slutresultatet.

Nu är Apans enda chans att Lugano, i matchen Lugano-Berlin i morgon, INTE tar 2 eller 3 poäng, för då är Apan utsparkad.

HK Arslet vann med 4-1 och är i slutspel som gruppetta.

Även Röglet och Trottoarkanten är klara för slutspel.

Läjkers gick faktiskt också vidare, efter att ha vunnit med 4-2 mot Åbo, samtidigt som Sparta bortaslog Bremen med 1-3, med följd att Läjkrarna passerade Bremen.

Så i detta nu - enda svenska laget som riskerar att slås ut från CHL redan under gruppspelet är Apan.

Vi får se hur det går i morgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jag öppnar Apans hemsida för att ta del av matchrapport, analyser och allt annat intressant.

Det finns ingenting!

Annat än en pyttelin text "Förlust i sista gruppspelsmatchen" illustrerat med nedanstående bild som tycks antyda att Tapparas spelare sparkar lille rädde gustaf i ansiktet samt smäller en highsticking i ansiktet på en apback.

Nå, då kollar vi väl ApPravda, lokaltidningen Norran. Det ill säga, jag betalar förstås inte för deras sektdyrkande artiklar. Men hur ser rubrikerna ut för matchartiklarna?

"Inga överbetyg när AIK:s vinststreak stoppades"
"Bortdömt mål fällde AIK när Tappara tog revansch"
"Videobedömningarnas förbannelse slog till igen"

Jahaja. I sektens blygd intet nytt. Som vanligt, när Apan torskar, försöker man så gott man kan att undvika att nämna det så att klent utrustade läsare helst inte ska bli medvetna om vad som hänt. Och när en torsk kommenteras är det som alltid bara två anledningar till att Apan torskar: Apan tog inte i så mycket (hade de gjort det, skulle de vunnit, för i sekten är Apan alltid världsbästigast) och/eller det var domarnas fel.

Men aldrig, aldrig, aldrig har motståndarna varit bra.

Det är för pinsamt.
Kommentera