Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2248989

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fredrik var en favoritspelare när det begav sig. Tyvärr kunde vi inte erbjuda honom ett stabilt lag och organisation så får mycket hamnade på honoms axlar. En hårding var han men tyvärr blev han (i en viktig kvalmatch) fult mosad bakom eget mål av en tackling i ryggen. Var en ex-djurgårdare som nu står i IKO båset om jag inte helt minns fel. För övrigt tror jag att han numera bor i Leksand med en lillasyster till en i mitt gamla hockeylag (not, vi spelade på en låg nivå).
För oss var han en klippa liknande, Frögren, Timander, Tomas Jonsson, Tommy Abrahamsson etc
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Signature: Ja,en härlig kille, Fredrik. Med honom i laget slapp vi i stort sett brutala överfall eftersom den som gjorde det i så fall fick svara för det mot Fredrik.

Kommer ihåg en slutspelsmatch mot Frölunda, då vi höll på att besegra dem i matcherna genom att spela hockey. Då började de utdela hjärnskakningar på Luleås spelare, och när Luleå protesterade utbröt ett rallarslagsmål i ett fullsatt Scandal-i-Analium inför orkaner från läktarna. Mitt i gröten hoppade en Frölundait på Fredrik och vevade slag. Fredrik blev förvånad och undrade vad denne höll på med. Efter några försök från Frölundaiten slog Fredrik en rak höger. Frölundaiten vinglade och stöp som en oxe. Alla Fröundaiter som sett vad som hände sänkte armarna, rallarslagsmålet avbröts. Lite senare i matchen utmanade Fredrik Joel Lundqvist på fight, eftersom det var kapten Joel, som eldat på massorna oh själv stått för att utdela ett par hjärnskakningar. Joel kröp ihop och gömde sig bakom domarna eftersom han inte tordes förstås. Och detta inför en fullsatt hemmaarena... Luleå städade sedan enkelt av i slutspelet ett därefter juste spelande Frölunda. Fredrik vann den slutspelsuppgörelsen för oss. :-)
Kommentera