Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2249049

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Signature: Ja,en härlig kille, Fredrik. Med honom i laget slapp vi i stort sett brutala överfall eftersom den som gjorde det i så fall fick svara för det mot Fredrik.

Kommer ihåg en slutspelsmatch mot Frölunda, då vi höll på att besegra dem i matcherna genom att spela hockey. Då började de utdela hjärnskakningar på Luleås spelare, och när Luleå protesterade utbröt ett rallarslagsmål i ett fullsatt Scandal-i-Analium inför orkaner från läktarna. Mitt i gröten hoppade en Frölundait på Fredrik och vevade slag. Fredrik blev förvånad och undrade vad denne höll på med. Efter några försök från Frölundaiten slog Fredrik en rak höger. Frölundaiten vinglade och stöp som en oxe. Alla Fröundaiter som sett vad som hände sänkte armarna, rallarslagsmålet avbröts. Lite senare i matchen utmanade Fredrik Joel Lundqvist på fight, eftersom det var kapten Joel, som eldat på massorna oh själv stått för att utdela ett par hjärnskakningar. Joel kröp ihop och gömde sig bakom domarna eftersom han inte tordes förstås. Och detta inför en fullsatt hemmaarena... Luleå städade sedan enkelt av i slutspelet ett därefter juste spelande Frölunda. Fredrik vann den slutspelsuppgörelsen för oss. :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Robban intervjuar Sami Lepistö (länk), kul att höra.

Bulan har förklarat att Sami går in i laget redan i morgon mot Apan. Nu ska man veta att han under sommaren-hösten bara hållit igång med kompisar och alltså saknar matchträning och tuff träning brf lag på hög nivå överhuvudtaget. Så man får nog anta att det kommer att ta bortåt tio matcher innan han kommit ikapp och är på topp t - han är ju dessutom 37 år vilket talar för att det kan ta längre tid. Och dessutom ska han komma in i det spel som backar förväntas följa i Luleå och i SHL.

Läppen, som bland annat känner Limpan väl - de spelade flera år tillsammans i UFA i KHL - har ju under sin karriär spelat väsentligen i Liiga, AHL, NHL och KHL och han kommer förstås att upptäcka att backarna får betydligt bättre stöd av forwards i SHL än i övriga ligor. Vilket förstås bör göra jobbet enklare för honom får man hoppas.

Men räkna med att de kommer att ta tid innan han är inne i spelet på den nivå han kan tänkas hålla numera. Kanske han står för lite misstag i morgon, men det får vi acceptera eftersom vi vet att det är på sikt vi ska ha honom oh han är förstås mycket efterlängtad: går det bra kan det gå mycket bra!
Kommentera