Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2253141

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nedanstående är ett tidigare inlägg för 2 veckor sedan, som jag nu lägger in. På ett Forum av detta slag försvinner viktiga inlägg snabbt bakåt på tidigare sidor där det inte blir läst och besökare kan missa det. Är angelägen att besökare blir medvetna om denna information och lägger därför in den i repris.

(Funderade, när det gäller inlägg om blygden nedan, på om jag skulle köra det. Nu gjorde jag det, lite med hänvisning till att Apan kör så mycket med blygden, och det får väl utkristalliseras framöver var lämplig gräns bör ligga.)

INFORMATION

Jag slutar punktmarkera och trakassera Apan.

Skellefteå AIK har ju varit mitt andra favoritlag men när jag inte kunde blunda för att en stor andel av klubbens ledare, i samarbete med en gravt subjektiv Luleåhatande journalist, satt i system att sprida rykten och lögner om laget i mitthjärta – Luleå Hockey – gav jag upp och gav igen.

I grund och botten genom att nagelfara vad Apan kommit ut med, kontrollera sanningshalten och redovisa fakta. Men samtidigt också lägga till nedvärderande omdömen av mer eller mindre elakt slag.

Men de flesta av Apans Luleåhatande ledare är nu borta och det kan vara skäl att släppa detta.

I fortsättningen kommer jag att koncentrera mig mer på Luleå Hockey och inte bevaka Apan så mycket mer än andra klubbar fast lite mer blir det nog: är ju vår derbyklubb i SHL

Det ska faktiskt bli skönt att släppa detta.

Jag är ju moderator för denna sida och vad betyder det att jag själv ändrat inställning?

Inte så värst mycket för andra som skriver här. Det här är ju ett forum för hockeyälskare som i första hand håller på Luleå Hockey men andra är självklart också mycket välkomna. Och alla som kan hockey vet att den för de flesta av oss måste få vara subjektiv och ett visst gnabbande mellan lag hör till. Skulle det urarta får jag väl agera, men det räknar jag inte med.

Däremot kommer jag fortsätta att hålla denna sida ren från de som inte är intresserade av att snacka hockey med andra utan bara är ute efter att lägga in skit efter skit. Sådana kommer jag att fortsätta plocka bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tips:
Nordnytt hade ikväll reportage om Blommans dotter målvaktstränaren i Luleå Hockey.
Vi har sedan Myllys tid varit ledare med tidig målvaktsträning långt ner i juniorålder det är någon ting annat än ”ta puckenträningen” 13 mil söderut.

Man blir glad!
Kommentera