Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2258722

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och som lax på löken skadar sig Svedberg på träning så illa att han blir borta resten av säsongen.
Kvar i mål har de en darrig manekäng uppbackad av en oprövad junior.
Blir det ett SHL utan lag från 08 nästa säsong?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: När man någon gång köpt Hovet-biljett via Djurgårn får man därefter frekventa mail med information. Nu kommer de ut ur kränkande särbehandlings-anmälan med följande:

Angående arbetsmiljörelaterad anmälan

Under veckan har Djurgården bekräftat att en spelare i herrtruppen gjort en arbetsmiljörelaterad anmälan gentemot Djurgården Hockey (aktiebolaget i egenskap av arbetsgivare). Klubben har agerat omedelbart och bestämt, där två HR-specialister upphandlats för att genomföra en extern utredning av händelseförloppet.

Ur Djurgården Hockeys perspektiv är vi trygga i att vi som arbetsgivare har tagit den anställdes upplevelse på allvar och hanterat anmälan omgående samt resolut. När utredningen har avslutats får vi, utifrån vad som framkommer, se huruvida vi har brustit och i så fall vilka eventuella konsekvenser och handlingar det innebär för oss som förening och arbetsgivare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det är rena ketchupflaskan över årets Djurgårn och nu är det enligt Murhy's första lag för pessimister: Om det finns något som kan gå åt helvete, går det åt helvete.

Djurgårn har ju haft en bas i form av att med starkt stöd på Hovet ta många poäng hemma. Men nu finns inte ens det, man har torskat det mesta hemma, och drar i genomsnitt inte ens 5,000 åskådare per match.

Kan de verkligen fixa detta? De har ju redan fallit ur elitserien SHL en gång och fast vi bara är i lunkarnovember nu undrar man om det inte är klart redan.
Kommentera