Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2258803

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: När man någon gång köpt Hovet-biljett via Djurgårn får man därefter frekventa mail med information. Nu kommer de ut ur kränkande särbehandlings-anmälan med följande:

Angående arbetsmiljörelaterad anmälan

Under veckan har Djurgården bekräftat att en spelare i herrtruppen gjort en arbetsmiljörelaterad anmälan gentemot Djurgården Hockey (aktiebolaget i egenskap av arbetsgivare). Klubben har agerat omedelbart och bestämt, där två HR-specialister upphandlats för att genomföra en extern utredning av händelseförloppet.

Ur Djurgården Hockeys perspektiv är vi trygga i att vi som arbetsgivare har tagit den anställdes upplevelse på allvar och hanterat anmälan omgående samt resolut. När utredningen har avslutats får vi, utifrån vad som framkommer, se huruvida vi har brustit och i så fall vilka eventuella konsekvenser och handlingar det innebär för oss som förening och arbetsgivare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Innan Luleå-Malmoe i Delfinen SHL har vi TrottoarDamen-Luleå i SDHL. Efter första perioden hade Trottoaren 15-6 i skott och 1-0 i mål. Ojdå! Nu pågår andra och efter mål av Hiirikoski och Nordin har Luleå vänt till 1-2.
Kommentera