Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2278255

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till ledarpositionen helt sjukt att ni kommit dit efter alla skador och sebror som inte dömer som de ska. Lite konstigt att det laget som har haft minst antal inställda matcher pga covid skall häcklas efter sent inkomna testresultat. Nog för vi har gött om pängar men att styra hela regionens testverksamhet är lite magstarkt, som en sk krönikör skrev i AB att testresultaten borde ha kommit vid lunch. Undrar vilken värld han lever i. Nu hoppas alla blir friska i alla lag så vi kan slutföra denna ES med publikens vrööl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Tack, och grattis själv, eftersom ni och vi är de lag som fått spelet och resultaten att gå vår väg, trots att det fick sämre tidigare under hösten.

Jag såg det, tydligen Aftontrasans så kallade expert från den gävligaste av städer som önskar att resultat på testning ska vara klart många timmar tidigare än prov tagits. Vore ju strålande. Typ resultat är positivt, på det prov som tas om 5 timmar.

Ligan, klubbarna och förbundet har ju beslutat hantera testningarna på det sätt som nu gäller och ibland blir det lite besvärliga konsekvenser och bara att gilla läget vilket de flesta förstår. Undantag så kallad expert av självutnämnd typ i Aftontrasan.
Kommentera