Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2278326

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Tack, och grattis själv, eftersom ni och vi är de lag som fått spelet och resultaten att gå vår väg, trots att det fick sämre tidigare under hösten.

Jag såg det, tydligen Aftontrasans så kallade expert från den gävligaste av städer som önskar att resultat på testning ska vara klart många timmar tidigare än prov tagits. Vore ju strålande. Typ resultat är positivt, på det prov som tas om 5 timmar.

Ligan, klubbarna och förbundet har ju beslutat hantera testningarna på det sätt som nu gäller och ibland blir det lite besvärliga konsekvenser och bara att gilla läget vilket de flesta förstår. Undantag så kallad expert av självutnämnd typ i Aftontrasan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Av en händelse upptäckte jag att det jag nu skriver blir mitt inlägg nummer 27 910 på Hockeysnacket. Det innebär att jag lagt in fler än Paddan, som har ett inlägg mindre.

Paddan är ju en legend på snacket. Som sedan flera år inte skriver här längre, men som skrev mycket under många år. Tänkvärda, trevliga, kunniga och kloka inlägg av honom som uppskattades av alla, vilket är unikt för de som skriver mycket. I Snackets barndom skrev jag faktiskt lite här och hade för bortåt tjugo år sedan många trevliga diskussioner med denna härlige Padda.

Passar på att ta av mig hatten, buga och bocka för att uppskatta och hylla Paddan!
Kommentera