Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2316447

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Håller med om att vi är favoriter i kvarten men fan allt kan hända och ska vi ha en realistisk chans på guldet så måste vi ta er snabbt annars kommer det vara soppatorsk mot ett utvilat Luleå i semin!

Men oavsett hur det går så ska det bli kul med slutspels hockey och jag önskar er lycka till
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Våra fantastiska hockeydamer är klara för SM final igen, imponerande milt sagt. Brynäs igen, repris på förra året då kanske om man får hoppas. Försvarsspelet blir nog avgörande tror jag, och vem har inte bästa målvakten? 😉
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: ska vi ha en realistisk chans på guldet så måste vi ta er snabbt annars kommer det vara soppatorsk mot ett utvilat Luleå i semin!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Det finns väl inga som helst garantier för att vi överhuvudtaget kommer att mötas i semi, och allra minst att vi Luleåiter kommer att vara utvilade när/om vi ska mötas.
Om undret är framme och Brynäs slår ut Örebro, och vi därmed ställs mot Lyxfällan eller Oskars, då tror jag vi vinner med typ 'som mest' 4-1 i matcher, så då kanske.
Blir det däremot Örebro,tror jag att det blir MINST Sex matcher om vi ska gå segrande ur den matchserien, OM vi överhuvudtaget gör det.
Så då lär vi knappast vara "superfräscha" om man så uttrycker sig...

Att behöva ta sig an Örebro kommer att bli 'dretjobbigt' med tanke på deras extremt kompakta försvarsspel och under stundom täta målis..
Kommentera