Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2317717

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Våra fantastiska hockeydamer är klara för SM final igen, imponerande milt sagt. Brynäs igen, repris på förra året då kanske om man får hoppas. Försvarsspelet blir nog avgörande tror jag, och vem har inte bästa målvakten? 😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, de är underbara, våra ståldamer. De har ju utmanats rejält senaste åren.

För tre år sedan var det DamPungen som storsatsat, nådde final och tog ledningen med 2-0 i matcher. Men Luleå tog tre matcher i rad och vände.

För två år sedan var det DamHV som storsatsat, nådde final mot Luleå och vann också första matchen. Men sedan avbröts hela skiten av coronaskäl.

För ett år sedan var det DamPölsan som storsatsat, nådde final mot Luleå, men väl där var det återigen Luleå som hade kraften att vinna.

Och nu i år har DamPölsan satsat ännu hårdare. Samtidigt som att Luleå tappat topplinan till kinesiska Kunlun. Att vi trots det lyckats nå final igen är bara det en enormt fin insats.

Det är otroligt hur Luleå lyckats vinna gång på gång trots att klubb efter klubb storsatsat och försökt. Och man kan inte nog tacka våra finska spelare som kommer med sådan finsk SISU och är som bäst när det gäller som mest.

Men förr eller senare förlorar man ändå och det kan mycket väl bli i finalen i år mot DamPölsan som ser ruggigt starka ut.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
SM-glud till Luleå Hockey!
Man blev glad :-)
Kommentera