Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2317936

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
SM-glud till Luleå Hockey!
Man blev glad :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Och jahaja. Åttondelsfinalerna har påbörjats och även kvalserien för att klara sig kvar i SHL.

Djurgårn torskade pladask på Hovet mot ett Timret som spelade överraskande bra och utnyttjade gårdarnas lite vaga försvar. Det handlar ju om bäst av sju så det är många matcher kvar men efter uppvisning på Hovet undrar man om Djurgårn kan sätta emot när Timret visar vad det är som gäller. Att vara som bäst när det behövs som mest.

Att Oskars vann första hemma mot Trottoarkanten inte så överraskande. Men de måste vinna en match till och nu ska de spela i Leksand. Fördel Oskars nu men det kan nog sluta lite hur som helst.

Och så krossade Öret Pölsan på hemmaplan i den gävliga staden, där stora delar av publiken lämnade arenan redan under den tredje perioden. Det var en stor överraskning för mig, som lutade mot att Pölsan nog skulle kunna ta Öret. Men nu ser det inte så ut även om man ska akta sig för att tro att man vet hur det ska sluta innan the fat lady sings. Och om något så gäller det så mycket tydligare när det handlar om Pölsan, som kan steppa tillbaka från vad som helst när man inte tror det möjligt. Fråga oss i Luleå som mött Pölsan i slitspel en handfull gånger.... Jag tror att Pölsan reser sig och vinner nästa match, i Örebro, men kan de ta även en match till där? Tveksamt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Härligt! Och vilket strålande besked att efter att seniordamerna dominerat svensk damhockey i många år kommer det nya generationer nedifrån i denna landets bäst skötta klubb för damhockey.

Känns kanske lite överraskande för ApPea som gick ut i media och proklamerade att Apan nu bildat damhockey för blygden i hela Norrbotten och Västerbotten och nu j-r skulle det bli åka av. Men han betalar inte lön utan anställer "ideella" ledare och materialförvaltare, har DamApan i en hobbyserie varifrån de konsekvent misslyckas SDHL. I år var det förstås nära, när de bara behövde slå Riksserien/SDHL:s i särklass någonsin, men det sket sig eftersom motståndarna var ruskiga och hyrde in halva tjeckiska damlandslaget inför kvalet.
Kommentera