Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2328738

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Håller med, ogillar jocken mest. Detta eftersom hans fula klubbor i ansiktet samt övriga vidrigheter alltid kommer oprovoserat mot motståndare som inte har någon anledning att vara beredda på det och kunnat försvara sig. Till saken hör att han därefter alltid åker därifrån och gömmer sig bakom sina medspelare. Feg som fan står han aldrig för vad han gjort eller tar en ärlig fight, svinet.

Han har ju försökt flera gånger i NHL och i KHL men alltid misslyckats, bänkats och till slut sparkats. Kollar man han stats från sådana sejourer framkommer det att han - jämfört med de stats han har i Sverige - konsekvent får färre mål, färre assists och framför allt färre utvisningsminuter.

Jag tolkar det så här: han ballar ur när han inte törs lita på att han ska kunna gömma sig bakom lagkamrater. Då törs han inte spela sitt fulspel och kör mest primadonnahockey. Går inte in där det krävs fysiskt spel, där han kan bli tacklad, där det kan göra ont.

Och faktum är att senaste åren har han även i Sverige allt mer spelat som han gjort i NHL/KHL. Märks inte, försvinner, gömmer sig, belastar laget. Fast när som helst kan han förstås smälla klubban i ansiktet på motståndare, varefter han gömmer sig bakom medspelarna. Den fege skiten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att han drämmer klubban i ansiktet på motståndare är det en kallt kalkylerad taktik för att på något sätt öka vinstchanserna eller är det enbart hans sadism och att han flippar?
Kommentera