Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2330175

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja nu har man bearbetat förlusten, klart sjukt jobbigt när man torskar men vad ska man säga serien gick i Ryggsäckshockeyns namn och vi fixade inte det. FBK som jag ändå trodde vi skulle ha bäst chans mot var betydligt bättre än oss och vi hade ingen skärpa i avsluten och gör man lite mål vinner man inga matcher.
Får ni samma förutsättningar med domarna så tror jag ni torskar mot frölunda med 2-4 i matcher! får ni spela erat spel och domarna dömer sånt som ska dömas tar ni det med 4-2 men oavsett så tror jag FBK tar guldet iår! och vanan trogen så håller jag på dom som slog ut oss så i år får det bli Färjestad även om de tar emot!
men lycka till nu mot frölunda! kommer att följa den serien
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Vet ju så väldigt väl hur det känns. Har ju varit i samma situation alltför många gånger.

Ja, Warulfven hade tänkt ut en masterplan för hur de skulle möta er och eftersom många av era viktigaste spelare är runt 80 kg medan deras motsvarande är 90-95 kg gick de ut med ordentlig fysisk hockey och tacklade era spelare till höger och vänster. Vilket fick er ur rytmen, ovana som ni var vid att motståndarna smäller på så kraftigt. Hugg-Jonsson-Karlsson som hade gått starkt länge tappade rytmen och kom inte igen som i serielunken. Sedan var ju speciellt den ene av era vakter inte i toppslag.

Det var både överraskande och mycket instruktivt. Och nu undrar man om Warulfven kan lyckas med detsamma mot Röglet, som nu är förvarnade. Det blir spännande att se.

Vår semi mot Fru Öland känns oviss. Vet att på Luleåsidor ville man slippa fru Öland och tror att vi torskar. Kanske inte så oväntat efter vårat dålig slutspelsfacit mot Fru Öland på senare år. Vi vet ju att de ofta får fördelar genom att komma undan med halvbrutalt spel och speciellt i Scandal-i-Analium. Kan vi klara sådant? Vet ej, men vi får i alla fall 4/7 matcher - om det skulle gå så långt - hemma i Delfinen vilket ökar våra chanser tror jag.
Kommentera