Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2332589

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Åter från materialinköp, har fått följa matchen per telefon under två perioder.

Att Luleå leder med 2-3 gör mig glad, förstås, men nog känns det konstigt att efter en utvisad fiskrensare i första matchminuten har zebrorna lyckats hitta FEM (!) utvisningar på Lulespelare i rad.

Det känns ju verkligen som en "typisk" match i Scandal-i-Analium, även om jag inte sett vad som ligger bakom. Men zebrorna var ihärdiga och tog ut lulespelare efter lulespelare efter lulespelare efter lulespelare efter lulespelare efter till dess att Fru Öland lyckats peta in två mål, varpå vu nu har 2-3.

Det är alltså Öhlund och Holm som är zebror. Öhlund har ju kollapsat och accepterat Scandal-i-Analium-regler förr, så han har ju (o-) vanan inne. Nu gissar jag att dömeriet blir på tre domare, som alternerar, och det betyder att vi får Nord-Öhlund i övermorgon i Delfinen. Kan tycka att det är jävligt tråkigt att de inte låter Nord döma när det är i en sådan arena som Scandal-i-Analium.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Startade bodbygget i går morse. Var bara 3 dm gräsmatta ned till flisan så blev lite jobbigt att få till plintar och bygga upp golvet. Men har nu hunnit till nedan. Upptäcker då att det tycks vara Parthenon på gång, kanske får ändra planen från bod till ett Akropolis på stora Alvaret?

(Parthenon överst, Bodskelettet på Öland nederst).
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ändå riktigt spännande match att se, men nog tror jag ni fixar de här, får köra lite köttmur 😅
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: nog känns det konstigt att efter en utvisad fiskrensare i första matchminuten har zebrorna lyckats hitta FEM (!) utvisningar på Lulespelare i rad.
-----------------------------------------------------
Domarinsatsen är HÅRRESANDE bedrövlig. Lika många minuter på vardera lag är vad det borde varit.

Jag börjar köpa epietet "Scandal-i-Analium" mer och mer.
Kommentera