Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2334102

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Ja, jag känner som du. Som lagen spelar denna semifinal tänker man att Fiskrenset kan ta någon match men nu har Fiskrenset prövat allt möjligt och det känns som att Luleå är numret större och ska vinna de flesta matcherna. I Scandal-i-Analium har vi för övrigt vunnit alla matcher i år, i såväl serie som slutspel.

Kul att se den übergnällige fuljoel som bara tycks bidra med attgnälla, gnälla och åter gnälla. Samt se ut som vore han drygt hundra år med vittskägg och ansikte a la en pensionär sedan 20-30 år. Detta, kombinerat med fysionomier som Max och Borgström får en att tro att Fiskrenset tränar för biroller i någon rysarfilm a la WHAT'S UUUUUUP?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sett över 7 matcher så kommer Fiskrenset inte ta oss det kommer bli 4-1 el 4-2 i matcher vi är för starka 5v5 och nu fick vi utdelning i vårt PP också, Jag har svårt se hur dem ska lyckas i Fiskrenset att vända matchserien iom vi känns så mycket tyngre & starkare....

Nåja i morgon har vi Röglet i den där Sharktank i det där länet som man måste ha en översättare med sig, Sista chansen för Abbottarna vända på det hela men tvivlar dem kommer lyckas återstår att se....
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så gratulerar vi Rogern sedan han bänkat Tomkins kom skastade in puckarna senast, och satte in den hemliga vapnet Rubinen - som imponerar genom att ha räddat strax över 80% av skotten. Imponerande!
Kommentera