Luleå HF

115654 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2344124

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Dembo: Boden (överlule) är väsentligen pro-Luleå men det finns en litet antal personer som fortfarande inte kan glömma att boden var bättre än lulelagen innan de slog sig ihop för 45 år sedan. Därefter konkade Bodenlaget, tappade Norrlands centralsjukhus, förlorade regementen som lades ned och staden urholkas - vilket gröningar skyller på Luleå, helt felaktigt förstås.

En gröninginsats under första perioden har varit att flertalet gånger åka fram och ställa sig vägen för en fri puck som en lulespelare ska ta. Bland annat hindrade gröningen ett 2 mot 1-läge för Luleå genom sådan insats.

Som alla förstår ska domaren INTE åka och blockera puck i sådana lägen utan åka därifrån, vända sig om, få full uppsikt, och bedöma vad som händer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Så, vad säger man om hockeyn då?

Ja, helt klart att Ulfven öppnat bäst och sköljt in i vår zon då och då och haft chanser. Luleå har varit mer försiktigt, mer sökt städa av ulfvarne vilket inte fungerat eftersom de har 2-0. Luleå har inte heller samspelat och passat så bra i anfall.

Så visst behöver vi bli bättre än vi varit om vi ska kunna slåss om segern idag, Men det läget har vi i underläge 2-0. Det här blir tufft.

Äcklad dessutom av att warulfvarna filmar. Och zebrorna har inte heller "imponerat".

Nu dags för andra perioden. Dags att vakna nu, Luleå!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Första går till Ulven, rätt klart. Vill vi vinna, vågar vi vinna?
Kommentera