Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345964

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det är inte lönt att hålla på att förklara han har sin skeva verklighetsförankring och det har han kört på Urkens forum och dem har låtit han hållas hela tiden, Drog från det pga av hans beteende som han forts här inne nu snart loggar jag off från detta forum också då han är bara störande och säker konfrontationer i alla läget!
Dags agera och sätta han i kylan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Nja. Det här är ett Luleåforum och då är Luleåsupportrar i första hand välkomna och har naturligtvis en lite lägre ribba än supportrar av andra lag.

I princip har snacket en generell inställning att modererande inte ska diskuteras på planket, men eftersom Luleåsidan har betydligt förre deltagare än Pölsan, MooDoo och Timret bedömer jag att det är OK att offentliggöra hur sidan modereras.

Tänker att olika åsikter Luleåsupportrar emellan bäst hanteras genom diskussion och att det är acceptabelt med ett rejält tålamod för andras åsikter. Vet att vederbörande har en snabbt insättande pessimistisk inställning till Luleås chanser men det är också lite av vår charmigt norrbottniska karaktär "Vi lägger ned skiten" och det kan man få ta och nonchalera om man vill det. Blir det för ensidigt och störande kommer det att modereras.
Kommentera