Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2351171

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Yep! Läste också utskicket från Stefan Enbom till oss medlemmar. Dessutom uppgår nu föreningens egna kapital till 40 miljoner kronor.

Känns skönt att vår ledning - förutom alla andra fördelar - också är ekonomiskt stabil.

Läste att vi under grundserien hade en beläggning på 5 815 åskådare med 95% beläggning under de matcher vi kunde fylla hela arenan. Och under slutspelet vandrade det förstås snabbt upp till 100%. T o m att vi kunde fylla hallen när vi spelade borta game sig i finalen.

Apan har ju stoltserat med att ha ekonomiska snillen i ledningen men efter de trenåren då näsan ställde till med århundradets köpfest så att Apan gick 30 millar back, kombinerat med de pinsamt låga publiksiffrorna i Aparenan - väsentligen bestående av tomma stolar för vilka dopingkommunen pyntar biljetter med medel komna från förskolenedläggningar, släckta julgranar med mera - undrar man om vi nu inte passerar Apan i likvida medel?

Väntar på spänning på Apans årsredovisning, signerad av ordföranden som har ett långt curriculum vitae, väsentligen bestående av uppdrag för konkursförvaltningar.

TILLÄGG. Ser nu att Apan påstod sig att ha ett eget kapital på 51 miljoner efter säsongen 2020-2021. Visserligen genom att ha överdrivet bedöma värdet av ApPeas skrytrestaurang som vanligen står tom. Och med de fortsatt låga publiksiffrorna under den säsong vi nyss spelat kommer vi säkerligen att närma oss Apans s k likvida medel nu. Och passerar - om inte förr - nästa säsong när våra avslutande slutspelsmatcher nu i vår räknas in i nästa årsredovisning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
En helt underbar kommentar på apforumet
”Helt seriöst! Vad händer, varför vill ingen komma hit längre 😱”
Gissa varför … 🤔
Kommentera