Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2351501

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Perro: Svingerli, en av dessa utifrån kommande spelare som Apan värvat in för att därefter påstå att vederbörande kommer från blygden, en helt egen produkt, och som därefter "utvecklats att bli NHL-stjärna".

Nu är det ju så att Tuffa Viktor har fixat det, några andra också lyckats få säsonger i NHL men överlag har aporne inte alls lyckats där och många har överhuvudtaget inte fått spela i NHL utan bara häckat i AHL.

I apans terminologi har man då kört hittepåordet NHL-organisation och förklarat att N N tillhör Laget X X:s NHL-organisation, för att kunna fortsätta påstå att de exporterat spelare till "NHL".

Svingerli är ett sådan exempel. Han skrev på för Colorados NHL-organisation menar Apan. Där avtalade han en fantastisk månadslön på c:a 650 000 kronor.

Nu visar det sig att han aldrig spelat en minut i NHL. Han har enbart spelat i AHL och det har han gjort så mediokert att någon chans i NHL fick han inte. Han har tuffat omkring i bussresor mellan ölhallar där hockey av diskutabel kvalitet bedrivits. Och för etta fick han c:a 50 000 i månaden.

Som alla förstår var Svingerlis äventyr på andra sida Atlanten ett formidabelt misslyckande, ett helt bortkastat år.

Är det därför han lämnar?

Nejdå. Inte enligt Apan som förklarar att nu väljer NHL-stjärnan att "komma hem" eftersom han vill vinna glud med Apan.

De drivande sektledarna må vara borta, men mentaliteten dröjer sig kvar.
Kommentera