Luleå HF

105317 inlägg · 872 ämnen

Inlägg #2352002

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag misstänker det, ja, eftersom jag tycker att Apans årsredovisning är så knepigt presenterad, t.o.m. jämfört med tidigare apredovisningar.
-------------------------------------------------------------------------------------------
En enkel fråga bara: På vilket sätt är det överhuvudtaget Intressant att diskutera eller spekulera i det resultat som Skellefteå AIK visar upp i sin årsredovisning?

Vem fan bryr sig ?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Räcker upp handen
Jag bryr mig, inte för att det faktumet intresserar dig nämnvärt , men jag bryr mig likväl
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Vem bryr sig? Ingen bryr sig!

Två typiska argument från din sida, som säger mindre om sakförhållandet men mer om hur du uppfattar och uttrycker dig på ett sätt där du utgår från att alla tycker som du.

På den tiden jag spelade schack fanns det folk som, när de hittat ett starkt och avgörande drag, inte kunde hålla sig från att smälla till pjäsen de flyttade i brädet så att hela lokalen skulle få reda på att de gjort något. Medan andra, i samma läge, bara försiktigt flyttade fram pjäsen utan att avslöja något eftersom effekten ändå kom i dagen när motståndaren insett vad som höll på att hända.

Den tidigare nämnda spelaren brukade inte sällan göra minst lika stora misstag senare och torska, medan den försiktige imponerade mer och gav folk intrycket att hen visste mer än de; ofta mycket framgångsrikt.

Du har inte funderat på att avstå från multipla fråga- och utropstecken inklusive lägga ned vanan att betona ord med versaler, vilket på internet innebär skrik, samt att vara försiktig med att komma med kraftigt kategoriska påståenden som inte sällan snart visar sig vara helt felaktiga?
+3
Kommentera