Luleå HF

105317 inlägg · 872 ämnen

Inlägg #2352093

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Skrev ett inlägg igår till denna person om avundsjukan. Det är bortplockad varför? Jag vill har en förklaring SVEN.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Jaså, det vill du? Eftersom det är så pass lugnt och enstaka här nu ges en del kommentarer avseende inlägg och agerande som inte håller måttet och varför. Detta ses som en allmän utbildning till de som inte förstår hur man sköter sig. De flesta är inget problem naturligtvis men enstaka nya skribenter tycks inte riktigt förstå. Jag har en vänlig inställning och tror/hoppas att "rookies" ska ta till sig, bli bättre och så småningom vara välkomna och trevliga medverkande som tillför till sidan och uppskattas av alla.

Men. Ett upprepande diskuterande av enstaka åtgärder som tillåtits eller inte kommer på sikt inte att accepteras. Den som har frågor kommer att hänvisas till att mezzo moderator som då svarar när hen har tid och intresse. Och den som mot förmodan inte utvecklas utan fortsätter kosta tid och intresse kommer att hänvisas till andra sidor där deras speciella kompetens säkerligen kommer till bättre användning.

Men denna gång får du som undantag ett svar på det du frågor efter. Ett svar, som du inte förväntas kommentera, OK?

Du skrev alltså:

"Vet du vilken sjukdom som är värsta en människa kan har.(RÄTT SVAR ÄR AVUNDSJUKAN)
Länkar: http://Saik-Småland"

och det var ditt svar på följande inlägg:

"Jag bryr mig, inte för att det faktumet intresserar dig nämnvärt , men jag bryr mig likväl"

Förutom att inlägget refererar till en icke existerande länk och innehåller flera språkliga misstag vilket kan uppfattas respektlöst mot sidans läsekrets samt dessutom skriker - netiquettens definition av en språkligt inkorrekt användning av versaler - levererar du ett påstående som för det första saknar all som helst relevans i sammanhanget och som - med kontroll av nödtorftigt eventuellt relevanta, aktuella fakta som Warulfvens och Apans aktuella såväl sportsliga som ekonomiska framgångar - ter sig helt obekräftat för att inte säga felaktigt och meningslöst. Bedömningen av detta ditt inlägg blir att det inte syftar till att föra en diskussion framåt utan tvärtom att irritera en etablerad debattör som visat omdöme, kunskap och stil.

Har du verkligen svårt att begripa detta rekommenderas du ta time-out från denna sida. Förstår du, och är intresserad av att skärpa dig föreslås du iaktta en mer försiktig inställning och noggrant tänker över vad som är lämpligt att skriva innan du lägger in något. Med fortsatt hänvisning till schackspelare är ett gott råd att "sitta på händerna" så att man inte förhastat väljer ett drag som man borde ha insett förlorar partiet. I blixtschack kan man vara tvungen chansa med händerna på bordet, men sådana drag kräver att de utförs medan man följer en match - inte i lugnt skede med mest bara silly season.
+1
Kommentera