Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2359980

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Alltid lika skön. Fö hoppas Lysell kan bli toppklass, en spelartyp Sverige behöver om de nu skall få glud i nåt OS med de bästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tarasov: Ja, 6-0 till slut. Var väl lite som väntat. Riktigt bra småkronor hade väl runnit iväg til tvåsiffrigt. Men detta konstiga junis-VM börjar ju först till slutspelet, sedan vi blivit av med Österrike och Lettland och fram till dess handlar det bara om att positionera sig vilket för Småkronorna innebär lyckas slå US of D eller inte för att komma etta eller tvåa. När vi nu hamnat i en helt unikt svag grupp.

Vår avgörande gruppspelsmatch kommer måndag morgon 04.00. D v s tid för nordamerikanske förhållanden - 20.00 söndag, vilket innebär att det blir TV-täckning och fullt på läktarna. Småkronornas insats den matchen blir mer talande för hur vi eventuellt kan lyckas i slutspelet. Då får vi se - kanske?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tarasov: Håller med. Hur Bäckis med salivkvast en meter framför munnen fick med sig alla junisar att leverera på isen samt gå hem direkt från Mama Mia på kvällen i Övik var härligt. Håller med om Lysell, han har verktygen. Nu 4-0 efter andra så österrikarna fixar vi ju men behöver med framöver.
Kommentera