Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2368265

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage #2368253 ·Tycker du verkligen att ett inlägg som det här, på något sätt, överhuvudtaget kan ses som 'okay' att skriva, när Jimmie Ericssons tröja ska upp i taket??

Du får ursäkta mig, men jag tycker att det är under all värdighet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten:
Och SAIK småland som troligen är en GULDSTADEN med nytt nick :)

Vi är väldigt många som har väldiga problem med J Eriksson och hans brist på sportsliighet. Hans eviga filmande och fulspelande som till och med fått det att vända sig i magen på flera Ske supporters som jag känner. Och att som klubb dessutom sätta honom som lagkapten=föredöme ja det gör det än värre...
Speciellt när man vet att det går envisa rykten i schtaan som säger att han har smiskat frun vid flertalet tillfällen då blir det än värre. Men hylla honom ni som tycker han är något att hylla...

Finns många klubbar som har och har haft spelare som kanske varit nyttiga men med tveksam moral men ingen annan klubb har satt dem som lagkapten. De enda som är nära är väl västkustens klubb och Joel. Med en otroligt viktig skillnad. Joel spelar fult och är ful i mun men han har enligt mig aldrig filmat.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja, jag förstår att du reagerar mot den här texten:

"Ska man ta en positiv synvinkel är det glädjande när en hockeyklubb får samlas och vara lyckliga för något som t ex att hylla en spelare de gillar. Så blir det väl här och grattis till det."

Jag beklagar det. Tyckte bara att när nu aporne vill hylla kan de få några snälla ord på vägen.

Även om det är symptomatiskt och illustrativt att det står "Ericsson" på tröjan vilket också det är ett ljug. Det heter han inte. Fläskbergets namn är Eriksson men det ljuger han om för att verka "fin".

Jag vet inte hur många matcher du sett mellan Luleå och Apan. Själv har jag nog sett samtliga, sedan de kom upp i Elitserien igen. Och det har varit en blandad upplevelse där en spännande och väldig kamp mellan två lag saboterats av det fulspel som Fläskberget lagt till matcherna och tyvärr som kapten vilket givit honom extra rätt att tjafsa och klaga hos domarna utan att bli utvisad. Vore det bara detta skulle jag nog kunnat lägga honom på hyllan men till det kommer att han jobbat hårt för att introducera sparkbollens eländiga filmningar och destruera den hockey vi känner. Så j-a mycket Hollywood som detta Fläskberg pysslat med under sin "filmkarriär" får en att må illa och än värre tänkte han ut och lärde upp apspelarna i konsten att "låta benen försvinna" vilket är ett j-a mygel men siktigt utstuderat för att luta domarna att ge även Apan PP, för att utjämna satsestetiken där Apan själv dragit på sig en massa box efter fulspel.

Ja. Jag anser att det är allas vårt ansvar att ta varje chans att reducera den negativa effekt på svensk hockey som detta Fläskberg ställt till med och var vi kan ska vi passa på att uttrycka hur j-a illa det är att filma och fuska; Fläskbergets paradnummer.
Kommentera