Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2379627

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: får hålla med här, tråkigt med så pass lite folk, dom jobbar på det men folk är alldeles för bekväma, skönt med vinst
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade: Lite är det väl framgångens förbannelse. Warulfven hade ju många år då de vanligen vann serien, gick till final och ofta vann. Och hade få tillgång till en mycket större arena som de fyllde i flera år. Men sedan tappade de i publiksiffror och folk väntade sig att laget skulle vinna allt så de kunde bara uppfylla förväntningarna eller misslyckas.

Sedan påstår jag förstås att jag tror att folk tröttnat på den sektliknande mentaliteten, men vad vet jag?

Trist är det att hockeyn får så lite åskådare i Schtan. Det är förstås ett allvarligt problem och på sikt går det ut över hockeyn och ekonomien rejält.

Men har inget recept för hur de skulle kunna ändra på det. Vore jag ansvarig tror jag att det enda vore att ta reda på det genom en bred intervju av målgruppen. Fråga de som kommer OCH de som inte kommer varför det är så och vad som skulle få dem att ändra sig. Ett bekymmer är förstås att det kostar pengar och kanske viktigare att sänka priserna för att fylla läktarna för att produkten skulle förbättras för SeMertittarna varifrån klubben ändå får 3-4 ggr så mycket per match jämfört med biljetter från arena med lapp på luckan.
Kommentera