Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2379857

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Peja: Tyrväinen är fan värre just pga att han spelar fult också. Shinimin filmar ju bara. Men ja, båda är en skamfläck och det är helt obegripligt att Luleå inte tar tag i det. Bulan säger ju att han inte vill ha någon i sitt lag som filmar ändå sker det i parti och minut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dr.Krykov: Rör inte våran Tyrre!

När det gäller Shinnimin finns förvisso bland supportrar och säkert också i övriga föreningen en olust med anledning av att han kopplas till förstärkningar i sådan omfattning. Det är inte något man gläds åt i Luleå.

Men Tyrre är en annan sak, en helt annan. Han är sn stor hjälte i Luleå och uppskattad av alla. Han spelar tufft fysiskt och ofta på gränsen och ibland över den och åker på utvisningar. Förra året åkte han på i snitt två minuter utvisning per match i SHL men också nästan en poäng mål/asist per match och när han skadade axeln kunde han inte spela sin vanliga, tuffa hockey i finalserien mot Warulfven och var kanske/troligen den avgörande faktorn till att vi förlorade eftersom Limpanlinan försvagades utan Turres murbräckor.

Nej, Tyrre släpper vi aldrig. Snarare skulle vi vilja ha 20 Tyrrar i laget, kompletterande Lassi med spaden;-)
Kommentera