Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2384053

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu jädrar ser vi ett Luleå där man testar spelare.

Vi kör inte med Komarov, Tyrre, Fröberg, Engsund, Erik och Lassi tar båsdörren. Nu testar vi många nya och detta mot ett Aalborg som inledde gruppspelet med att slå Sparta Prag borta!

Det kan väl inte fungera, men ska man ge lite chans till påläggskalvar är det ju nu. Vi ska komma ihåg att även om vi har två matcher kvar mot Aalborg har vi redan vunnit vår grupp:-)

Och när vi möter Malmö om två Dafar och sedan Fiskrenset två dagar senare lär vi få se lite ändringar i laget...

0-0 efter 6 minuter, varit mest Luleå än så länge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
När Luleå satte 0-3 kunde inte Aalborg fortsätta spela försiktigt utan har gått framåt med lyckat resultat. Inte bara att de reducerat till 1-3 men dessutom har Aalborg haft betydligt mer av spelet och tryckt på för fler mål under denna andra period. Luleå däremot har släppt rejält på trycket som det verkar. Med 4 min kvar av perioden får Aalborg PP och hittar man in 23 nu kanske det blir fight om segern.

Lite observation. Shinnimin känns inte bra. Känns som att Luleå talat allvar med honom och att han är lite småknäckt nu. Intressant fortsättning...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
0-1 för Luleå efter första perioden och det har varit mest Luleå isen som spelar bra mot ett lite försiktigt Aalborg.

Men Aalborg har inte varit chanslösa - faktiskt har Aalborg haft de två bästa chanserna med i stort sett öppet mål men hade oflyt.

Europamästarna Röglet är också i farten och har 1-0 i första perioden mot Zürich som de möter nu i två matcher om förstaplatsen i gruppen. Senare ikväll ska också Warulfven lira, mot polska Krakow.

Trevligt nog har vi Chris Härenstam som kommentator, med bra bisittare Jonas Andersson, och Chris är ju strålande som kommentator i SDHL och för damkronorna: kunnig, hänger med bra, objektiv och lyfter intressanta kommentarer. Lika bra är han här i CHL.

TILLÄGG: ser att alla svensks lag i CHL spelar idag. senare ikväll dessutom Apan mot Belfast och Fiskrenset mot Grenoble.
Kommentera