Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387870

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vill passa på att buga för Fiskrenset, som dels gjort sig av med indianen, dels efter att ha vägrat i många år, nu tagit upp damhockey.

Och de satsar ordentligt genom att ha rekryterat ett riktigt starkt lag, inklusive Luleås tidigare storstjärna Michelle Karvinen. Nu har de spelat lagets första match, i södra damettan och de mötte DaMalmoe, som i våras vann sydettan och kvalade för att nå SDHL. Matchen spelades på Fiskrensetstadion inför drygt 2700 åskådare och vanns av Fiskrenset med 10-0
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
För att prata klarspråk, så är denna storsatsning inte något som PÅ NÅGOT SÄTT gynnar VÅRA Ståldamer, speciellt inte i förlängningen. Får Frölunda till ett damlag, som på damsidan konkurrensmässigt är likvärdigt med deras herrlag, är risken mycket stor för att storhetstiden för våra Ståldamer damer kan få ett mycket abrupt och för vårat vidkommande olustigt Slut..

Visst, konkurrensen som helhet på damsidan utökas, vilket säkert gynnar Damhockeyn i stort. Men som supporter av just Luleås Damer, som varit den stora dominanten inom Damhockeyn de senaste 6-7 åren, är detta en synnerligen Ovälkommen! nyhet..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Visst, konkurrensen som helhet på damsidan utökas, vilket säkert gynnar Damhockeyn i stort.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Bra. Ett halvfullt glas, bland de halvtomma. Det tar sig.
Kommentera