Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387891

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Brännström klar för HV, tre säsonger, det var fan inte bra nyheter men förstår honom, fått barn och familjen vill hem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Det finns inget officiellt besked om detta. Bara de två superäcklen den i den gävliga staden uppväxte Abrahamsson och svinet ros som kommer med påståendet i Aftontrasan.

De påstår alltså att han fr o m nästa säsong är klar för HV tre säsonger framåt.

HV:s sportchef Nubben för några dagar sedan: "Enligt Kent Norberg förs det inga samtal med Brännström just nu. – Nej, inte än så länge. Han har kontrakt med Luleå säsongen ut, sen får vi se vad som händer. Det handlar mycket om vad Isac själv vill också såklart, säger “Nubben”. "

Vi har ju varit med om att dessa två megasvin agerat på det här sättet förr. När det gällde Kovacs och Emil Larsson, då till Gangsteröret.

Vem vill ha ut detta? Vem tjänar på detta? Var kommer informationen ifrån.

Brännis själv? Har svårt att tro på det, vad har han att vinna på det? Det enda man kan tänka sig vore att Brännis har agerat för att situationen ska uppstå med tanke på att hans situation i Luleå ska bli omöjligt och att det ska landa i att han får lämna Luleå redan denna säsong trots gällande kontrakt. Svårt att tro det.

Brännis agent? Nej, inte det heller. Han har ju att agera för sin spelare och vill inte Brännis själv detta ska inte heller agenten vilja det.

Luleå? Naturligtvis inte. Den här artikeln kan bara leda till skit för oss.

HV? Ja...de vet ju att Gangsteröret fick Kovacs och sedan Emil efter liknande, och så uselt som HV inlett säsongen kan de försöka med liknande.

Gävulsabrahamson och äckelros? Ja, dels tycker de förstås att det är trevligt att scoopa in något sådant och eftersom de "lyckats" förr är mönstret tydligt. De vidriga krypen är ute efter att skada Luleå. De har gjort det förr och nu gör det samma igen.

Är det sant? Ja, tyvärr är det antagligen det när de nu braskar loss på det här sättet.

Vad ska Luleå göra nu? Ja, definitivt inte släppa Brännis i förväg. Om de inte redan gjort det väntar man sig att Bulan och Skuggan tar en diskussion med Brännis. Och att de landar i att denna säsong kommer Brännis att spela för Luleå och göra sitt bästa. Kan det gå? Hoppas det. Brännis är en mycket sympatisk person och nog borde de kunna komma överens. Bulan själv tog ju Pölsan till game seven trots att alla visste att han skulle till Luleå efter säsongen och trots att pölsasupportrar livligt krävde att han skulle sparkas tidigt på våren då han tackat nej till fortsättning för Pölsan. Och läget borde inte vara samma som när de diskuterade med Kovacs, som var spritt språngande opålitlig.

Och, slutligen. Det här är riktigt j-a olyckligt. Brännis har inlett säsongen strålande och varit det starkaste plus vi hoppats på. Om detta ställer till problem för hans säsong med Luleå är vi illa skadade.

Och så kan man konstatera att de två äcklen på aftontrasan nu för alltid är körda hos oss. Att de kört sin anti-Luleå i många år vet vi, men när de förstörde för Luleå genom Kovacsaffären agerade de oförlåtligt omoraliskt och nu upprepar de samma skit igen.

Nu är det inte jag som mobiliserar till hat men jag skulle tro att om dessa två äckel vill sitt eget bästa bör de nog från och med nu avstå från att visa sig i Luleå. Skulle tro att det annars skulle finnas en hög risk för att de kommer att bli.....något.
Kommentera