Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387936

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det finns inget officiellt besked om detta. Bara de två superäcklen den i den gävliga staden uppväxte Abrahamsson och svinet ros som kommer med påståendet i Aftontrasan.

Är det sant? Ja, tyvärr är det antagligen det när de nu braskar loss på det här sättet.

Det enda man kan tänka sig vore att Brännis har agerat för att situationen ska uppstå med tanke på att hans situation i Luleå ska bli omöjligt och att det ska landa i att han får lämna Luleå redan denna säsong trots gällande kontrakt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om det här stämmer, vilket vi nog kallt kan räkna med att det gör, så kommer det garanterat att föra ned sig dåliga vibbar rakt igenom hela laget.
Ynka 7 matcher av 52 har spelts hittills.

Och det kan inte HELT uteslutas att Brännström har ett eller flera fingrar med i det här spelet..., och att det kan bli samma resultat av det här, som det blev med den vedervärdige tränaren Björn Hellqvists situation i MoDo efter coronasäsongen 19-20. Då han i maskopi med den lika vedervärdige sportchefen i £yxfällan,Tjommen Johansson, såg till att Hellqvist, trots ett nypåskrivet treårsavtal med MoDo, kunde dra till £eksand redan samma vår, år 2020...

Visar det sig att Brännström på något sätt är insyltad i den här 'läckan', och syftet är att kunna lämna för HV redan innan jul ?..., är det verkligen oroväckande för vårat lags gruppdynamik inför fortsättningen av säsongen. Och oavsett utfallet av det här, är det en riktig käftsmäll, och allt annat än vad Luleå behöver just nu, med den i övrigt svaga inledningen vi haft av denna säsong.

Efter det här känns topp 6 som en utopi. Klarar vi playin med den här soppan skvalpande i bakvattnet får vi vara mer än nöjda.

Just nu är det inte eld och lågor att vara Luleåsupporter..

Våran på det stora hela mest utmärkande spelare så här långt, blir så här tidigt involverad i en sådan här olustig ryktesspridning.

Jag säger bara, FAN OCKSÅ!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja, en j-a soppa. Och för mig finns de två skyldiga fanskap. Båda skämmer ut sig som självutnämnda experter på Aftontrasan.

Vi förutsätter väl tyvärr att det stämmer.

När det gäller Brännis tror jag att man kan lita på honom och att han fortsätter leverera för Luleå denna säsong.

Samtidigt sitter en liten svart fågel på min ena axel och viskar att "Nu fan räcker det! Nu är det dags att se till att detta aldrig mer drabbar Luleå. Att någon skriver på för annat lag i förväg är OK, men inte att det kommer ut 10 månader i förväg. Dicpicsskickare Kovacs gjorde det, men nu händer det igen. Sorry, Brännis, men nu stängs du av från match och träning. Ditt nya uppdrag närmaste 10 månaderna blir att städa toaletterna i Delfinen; ett jobb du också ska sköta under match så du får närkontakt med föreningens medlemmar som genom sina medlemsavgifter betalar en del av din lön. Kan ju vara intressant att höra direkt från dem vad de tycker.

Nja, det var väl lite överilat mot den duktiga och sympatiske Brännis. Dock kanske vi borde gjort det redan med Kovacs, sedan vi räddat hans sociala liv och fortsatta hockeykarriär. Å andra sidan gjorde han för Gangsteröret samma som han gjorde för oss när han gjort sig omöjlig: blev osynlig på isen. Vilket gav oss fribiljett till semi i våras - jag är faktiskt inte övertygad om att vi slagit Gangsteröret annars.
Kommentera