Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2389923

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade:
Men fortfarande så kan du som supporter för ett annat lag "bete" dig om du ska skriva här. Att komma in och skriva som du gör är inte ok. Svara på denna fråga. HUR ofta var vi härifrån in på er sida när den var igång och sågade era spelare? Att vi kommenterade era spelares skit det gjorde vi men det gjorde vi här. Vi gick inte in på ert forum. Samma under finalen i våras. Vi och Fbks gäng skrev på var sin sida. Vi var oense om mycket men betedde oss om vi gick in på varandras. Något att lära sig av kanske....
Så väck ditt eget forum så kan du och smålänningen skriva vad fanken ni vill. Men kom inte in hit med din raljanta attityd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Erkänner mig delskyldig på något vis. Den tidigare apsidan hemsöktes ju av tvenne maligna troll och sedan vi initierat en kampanj att aldrig skriva där dog den sotdöden. Till slut bestod den bara av trollens uppkräkningar och eftersom den saknade fungerande moderator stängdes den ned.

Men här på Luleåsidan har vi ju inte dragit oss från att informera om skit från aphåll och det är inte oväntat att de sparkar tillbaka lite om och när de får chansen - de apskribenter som emellanåt lägger inlägg har ju vanligen hyggligt omdöme.

Men bristen på en fungerande Apsida för vettiga apsupportrar är förstås trist och vi har ju på denna sida erbjudit dem en egen tråd för att snacka apa på vettigt sätt, med trådnamnet "Forum för Skellefteå AIK".
Kommentera