Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2401270

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Lub: lika kul att följa och läsa Svens inlägg här på forumet med all respekt! Jag är också nyfiken och vill höra/veta hans tankar. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
HKN: lika kul att följa och läsa Svens inlägg här på forumet med all respekt!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Det tycker jag också i Stora Stycken. Undantaget de från och till återkommande 'romaner' som handlar om 'fläskberget' och 'blygden'.

Jag hoppas att du kan förlika dig med det Sven :-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
HKN: Tack:-) Bygger gissningarna angående kvällens matcher på att Pungen är farligare än tabelläget indikerar. Hyggligare försvar än man kan tro och kan panga till framåt speciellt med tanke på hur skicklig Broc Little är. Timret å andra sidan tror jag har ungefär samma fördelar som Pungen, men med övertag med hänsyn till den starkare offensiven speciellt i PP.

Fiskrenset har i flera år inte lyckats få ut det som laget egentligen har, kanske eftersom de segrat ihjäl sig för några år sedan och har ungefär samma gubbar som Rogern tjatat på hela tiden. Kan, när de fungerar som bäst, bygga på en obehaglig hög press, men det känns som att de börjar bli lite lata. Läjkers å andra sidan är ett enkelt men väldigt effektivt lag som bygger på ett verkligt effektivt försvar som släpper till få chanser. Och så har de ett explosivt PP, bra mot Fiskrenset som spelar småfull.

Tror att mina gissningar om resultat ikväll stämmer rätt bra med hur det borde gå och sannolikt går vanligen. Sedan kan tillfälligheter plötsligt ge någon annan matchbild och så går det åt andra hållet. Hockey är ju...hockey.
Kommentera