Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2416659

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja du Sven till kvällens match kommer vi att vila våra båda målvakter!!! Sätter istället i vår J 20 målvakt Alexander Hellnemo mycket duktig målvakt stod i en match i CHL och var bra (Enligt Norran Sveriges bästa juniormålvakt) Har du något tips ikväll?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland:
Bara en liten fråga i all välmening:
Vilken Skaik-spelare är INTE Sveriges bästa enligt Norran?

Sen så värvar vi inte spelare eller målvakter till hockeygym. Finns andra som gör det. Om du har missat det så har Love valt att komma till Sveriges bästa vaktutbildbing. Enligt alla media förutom Norran...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Undrar vilken vakt ni tar in att sköta båsdörren? Gissar på Viktor Stålberg, fast skulle det bli Wilhelm Palmgren Viksten - och han av någon anledning får byta av Hellnebo - debuterar han alltså i SHL bara 17 år 4 månader och 3 dagar gammal. Men tyvärr för honom blir han ändå inte yngste vakt någonsin i Elitserien/SHL eftersom Jesper Wallstedt var sju dagar yngre när han debuterade i SHL för Luleå genom att byta av Berguven inför andra perioden mot Hovet och sedan rädda 17 av 18 skott.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Ojdå! Ja, lille gustaf tycks ju vara under isen i år men Linus Söderström har ju varit strålande, stal matchen från Läjkers senast bland annat. Kul att ni köpt över en sådan duktig vakt som Hellnemo från BurkÖlen, tror ändå att det är kul för oss om vi slipper möta Söderström med spaden.

Tips? Ja, standard oss emellan är väl typ 2-2 varpå ni vinner bonuspinnen, men nu, när ni vunnit så många matcher i rad samtidigt som vi torskat kommer ni väl att köra över oss så det stänker om det?!
Kommentera