Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420031

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jag är övertgad om att vi kommer att vända på detta. Rejäla omvärderingar och genomgripande diskussioner för att ta sig ur detta är nog inget man väntar med till efter uppehållet. Är övertygad om att det är en process som påbörjats och att det krävs flera möten i spelargruppen och också att coacherna redan har början till en plan. Återstår att se när vi får se effekten av det och av nyförvärven. Det jag sett av dem bägge två gör att jag redan tycker att Sallinen blir en stabiliserande faktor och jag gissar att MKempe med några veckors träningar och matchande framåt jul/nyår lär visa sig vara en stor fförsttärkning. Men det vet jag ju inte så vi får se om det visar sig stämma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jag är övertgad om att vi kommer att vända på detta. Rejäla omvärderingar och genomgripande diskussioner för att ta sig ur detta är nog inget man väntar med till efter uppehållet.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Jaa alltså, redan under veckan efter Malmömatchen den 10:de och fram till den17:de, kräver man ju nästan att få se att nånting helt klart synbart har hänt med laget, och den alldeles för likgiltiga attityden som jag tycker att laget har gett sken utav, den senaste tiden.
Den vanligtvis aggressiv-intensiva inställningen som vi brukar visa upp speciellt under matchinledningarna, tycker jag i mångt och mycket har lyst med sin frånvaro under alldeles för många matcher nu.
Kommentera