Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420003

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ont i magen lär man ha oavsett i några veckor om vi inte tar sex poäng emot Trottoarkanten IF och Malmoe.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Som läget är nu skulle jag faktiskt vara MER än nöjd om vi tar minst 4 p.
Minst 1 mot Leksand vore accaptabelt förutsatt att vi tar ALLA 3 mot Malmö.
Torskar vi däremot mot Malmö, MÅSTE vår tränarstab göra något RADIKALT under den därefter kommande SHL-lediga veckan. Allt för att om möjligt 'desperat' försöka bryta det bedrövliga nuvarande mönstret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jag är övertgad om att vi kommer att vända på detta. Rejäla omvärderingar och genomgripande diskussioner för att ta sig ur detta är nog inget man väntar med till efter uppehållet. Är övertygad om att det är en process som påbörjats och att det krävs flera möten i spelargruppen och också att coacherna redan har början till en plan. Återstår att se när vi får se effekten av det och av nyförvärven. Det jag sett av dem bägge två gör att jag redan tycker att Sallinen blir en stabiliserande faktor och jag gissar att MKempe med några veckors träningar och matchande framåt jul/nyår lär visa sig vara en stor fförsttärkning. Men det vet jag ju inte så vi får se om det visar sig stämma.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Vore trevligt om vi tar bra med pinnar mot Trottoaren och Malmet. Men även om vi inte lyckas med det har iaf jag tålamod att vänta in att Sallinen och Kempe kommer bra in och vi får åter de andra som nu varit borta. Så lyckas vi vända på detta och komma igång bra innan jul kan jag leva med det.
Kommentera