Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433627

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå Hockey - Apan

Ett Luleå som sladdar i tabellen, där vi hela säsongen haft stora problem att producera mål och där vår vanligtvis så stabila försvarsspel på sistone kollapsat vid flera tillfällen. Mot en spritt språngande Apa som senaste månaderna bara vinner och vinner.

Där de två gånger vi mötts i år båda gångerna slutat oavgjort och där Apan brutalt vunnit straffläggningarna och tagit bonuspinnen, trots att Luleå överraskande lyft sig och bjudit motstånd under matcherna vilka vi mycket väl kunde vunnit.

Ett norrderby som i stort sett alltid innebär jämna och spännande matcher där båda lagen står upp och gör sitt yttersta; matcher som nästan genomgående slutar oavgjort eller vinst med uddamålet för endera laget.

En säsong där ett kaosartat silly inneburit att många lag haft det svårt att få ihop det - t ex har Luleå inte lyckats förstärka som man önskat, på sistone fyllt på så gott det går men inte nått dit man velat - medan flyt-Apan tappat sin lille vakt-Gustaf men då kunnat ge spaden till en vakt som blommar ut igen, samt nu kan förstärka ett lag som redan fungerar optimalt med att också ta in Mazarinen lagom till kvällens match.

Sedan Apan kom upp i Elitserien igen har vi mötts en massa gånger och inledningsvis med en klar fördel genom vunna poäng för Apan men senaste åren mer jämnt och naturligtvis har man inte missat att följa någon av dessa runt åttio matcher live oberoende av var i världen man befunnit sig och självklart har man förberett sig för kvällens match.

Och så får jag i detta nu reda på att andra händelser troligen innebär att jag inte kan se matchen live ikväll....

Vad göra?

Ströfölja matchen parallellt genom sidoblickar på Ipad och/eller iPhone? Vore ju närmast självklart, men samtidigt skulle det ta bort nöjet, sabotera en av de höjdpunkter man ser fram emot under säsong.

Funderar på om det är möjligt att hålla all information borta under matchen för att i stället i natt kunna se den "live" i efterhand utan att veta resultatet. Borde fungera men risk att man nås av någon kommentar som saboterar allt.

Ajajaj, det här blir svårt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Eftersom det inte går att komma med synpunkter här utan att bli utvisad vänder jag blad med förhoppning att ni bryter den negativa trenden och gör en riktigt bra match i kväll. Förlorar vi så må det vara, det har vi råd med.
Kommentera