Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433691

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Eftersom det inte går att komma med synpunkter här utan att bli utvisad vänder jag blad med förhoppning att ni bryter den negativa trenden och gör en riktigt bra match i kväll. Förlorar vi så må det vara, det har vi råd med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Tack, och eftersom du inte förstått anledningen till att du emellanåt stängts av kommer här ett förtydligande. När Luleå Hockey spelar match och alla kommentarer från oss handlar om matchen är det inte acceptabelt att någon kliver in och saboterar kommunikationen om matchen genom att lägga in otaliga ovidkommande inlägg som handlar om något annat. Vore det på en sportklubb live där vi följer matchen eller på läktaren där vi följer match skulle vederbörande omedelbart kastas ut.

Detsamma gäller här på den virtuella H-läktaren. Du är välkommen att disputera det du vill om Luleå och annat innan och efter match men under Luleås match diskuterar vi Luleås match, basta. Pm du känner att du under matchen vill delta i diskussioner är du välkommen - men i så fall behöver du se till att du gör det på ett sätt som Luleåsupportrar uppfattar som juste. Svårt men inte omöjligt.

Tar ett omvänt exempel för att illustrera det hela. Ponera att Apan och Läjkers spelar SM-final till våren och kommer fram till ett game seven. De, som inte kan följa matchen på plats, är mycket aktiva på supporterforumet Apkraft. Tänk om jag mitt under brinnande match skulle få för mig att lägga inlägg efter inlägg och kräva att få veta vad supportrarna tyckte om Chad Hinz-affären? Hur många apspelare deltog i apfesten, var det verkligen Hinz som körde bilen i fyllan, hur kommer det sig att Apan höll käften medan ligister förföljde en kvinnlig chefredaktör med nattliga mordhot mot hennes barn och sönderskurna bildäck vid upprepade tillfällen?

De, som inte kan hantera sådan netetiquette åker regelbundet på en kortare avstängning. Händer det vid upprepade tillfällen kan avstängningarna förlängas.

Och det är hela saken.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Det bästa laget vinner och just nu är ni troligtvis bäst i hela SHL.
Kommentera