Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433700

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Det bästa laget vinner och just nu är ni troligtvis bäst i hela SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Mycket troligt. Apan går redan j-t bra och allt tycks fungera.

Inledningsvis på säsongen sänktes de av att lille Gustaf slängde in puckar men när han nu tycks vara borta säsongen ut har de lyckats få in en ersättare som växt ut till rena muren.

Vidare har de haft flytet att slippa göra plats för Melkman, som bara bidrog med fulspel och tog utvisningar. Nu ynkar han om att han lagt av och det är naturligtvis en bidragande orsak till att Apan går bra.

Och så ska de plocka in Mazarinen ikväll. Han har ju rehabiliterat sig hela säsongen efter axeloperation och kommer han nu att hålla blir det svårt att se hur ens Läjkers ska kunna hota Apan. Tidigare har ju Apan havererat eftersom de saknat styrka framför mål och i slottet, det har bara handlat om att highsticking skjutit värdelösa skott från sargen till vänster. Men nu har de fått in Pär Lindholm som sköter det jobbet effektivt och kommer Mazarinen att hålla blir det ännu bättre eftersom han förra gången hos Apan närmast kan karakteriseras som en Lindholm-de-lux och en giftig målskytt.

Nej, denna Apa kommer att bli svår att stoppa i år. Antagligen sätter de inte bara rekord i vunna matcher snart utan fortsätter också och vinner varje match resten av säsongen.

Allmänheten varnas.
Kommentera