Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2436110

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Ikväll är jag på plats i Tegera.

Tror ni Leksand kommer ha en hyllning till Bam Bam eller blir det i nästkommande hemmamatch för er?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Nej, han var ju bara två säsonger i Luleå och Sverige, men jäklar vad han var populär i Luleå då, fast inte i Pajala som det verkar (rättelse; jo, även i Pajala Kunta). Man älskade att han alltid var beredd att står upp för sina lagkamrater och motståndarna fick tänka sig för och avstå från fula påhopp på våra spelare för då fick de räkna med att möta Bam-Bam, en stor och glad hjälte.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Blir ingen hyllning av Bam Bam, varför skulle man göra det? visst var det kul att se han dra till någon på truten men givetvis blev hans avstängningar bara längre för varje gång, den spelstilen existerar inte längre, rörde någon målvakten så blev han galen direkt, han fattade inte alls vad SHL handlade om.

Kunde knappt åka skridskor och när han på något sätt lyckas få en puck i mål så skrattade man högt åt hans förvånade min när han insåg att han faktiskt lyckades peta in en puck.

Speciell som person också, slutade alltid träningarna tio minuter innan och drog hem direkt utan att duscha, bedrev tiden utanför isen med att läsa ryska deckare.

En Fighter var han men verkligen ingen speciell hockeyspelare på något sätt, en kul period iaf, helst när det blev grinigt på isen, då jävlar dök Bam Bam upp direkt :-D
Kommentera