Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2436165

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Nej, han var ju bara två säsonger i Luleå och Sverige, men jäklar vad han var populär i Luleå då, fast inte i Pajala som det verkar (rättelse; jo, även i Pajala Kunta). Man älskade att han alltid var beredd att står upp för sina lagkamrater och motståndarna fick tänka sig för och avstå från fula påhopp på våra spelare för då fick de räkna med att möta Bam-Bam, en stor och glad hjälte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Man måste komma ihåg att det var för 25 år sen han spelade, visst jublade man då när han proppade folk och gav dom stryk men nu är man lite mer erfaren och inser att det egentligen var en ganska dålig hockeyspelare, det gick verkligen inte fort på rören och han var ganska begränsad som spelare, idag inser man att han egentligen var en kvarleva från en svunnen tid, en dinosaur som hade överlevt på något mirakulöst sätt.

Visst var han omtyckt då men idag känns det bara som att man drar på smilbanden när man inser vilken hockeyspelare han var, tragiskt iaf att gå bort endast 55 år gammal.

Men ingen kunde iaf rå på honom, han var som Karelin på isen, ett granitblock som ingen kunde rubba, så jävla stark, jag kommer ihåg att tom Luleåspelare hade svårt att lugna ned honom, han bara tryckte dom åt sidan och gav sig på motspelaren direkt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Jag gillade honom som fan, en personlig favorit när han spelade hos er
Kommentera