Luleå HF

115807 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2441373

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Slutresultat för de två kvällsmatcherna:

• Leksands IF - IK Oskarshamn 2-4
• Linköping HC - Skellefteå AIK 7-4

Nu får vi se om media tar chansen och hårdbevakar Apans nya streck när de nu elegant lyckats torska två matcher i rad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja du Sven förlorade igen! Med 7-4 såg ej matchen men var säkert rättvist vi vinner skotten med 38-17 så blir det ibland. Men att skylla på domarna så fort det går i mot laget då är man en enögd dålig förlorare Det är bara glömma o komma igen nästa Malmö hemma.Ha det bra vi hörs!!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu har jag sett på utvisningen 5 min plus match på timmerspelaren igen. Vilket matchzebrorna Claesson och Wedin tillsammans med lärlingen i situationsrummet ansåg vara korrekt beslut.

När man ser situationen uppifrån är det ju hur tydligt som helst att timret satsar på en korrekt tackling och när ulven försöker böja sig bort och inte bli träffad blir han ändå tacklad och det träffar honom direkt på kroppen under bröstet. Och avslutningsvis är det ben mot ben.

Det där är ju inte ens utvisning.

Skulle inte förvåna mig dock om lärlingen skriver en gravt subjektivt för att inte säga fullständigt lögnaktig rapport till DIFiplinnämnden.

Det riktigt stora problemet här är att de svaga zebrorna inte får den hjälp de behöver från situationsrummet utan i stället stjälp. Tycker att den viktigaste förändringen man på kort sikt kan göra för att få en mer rättvis hockey är att sparka lärlingen.
Kommentera