Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2441403

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu har jag sett på utvisningen 5 min plus match på timmerspelaren igen. Vilket matchzebrorna Claesson och Wedin tillsammans med lärlingen i situationsrummet ansåg vara korrekt beslut.

När man ser situationen uppifrån är det ju hur tydligt som helst att timret satsar på en korrekt tackling och när ulven försöker böja sig bort och inte bli träffad blir han ändå tacklad och det träffar honom direkt på kroppen under bröstet. Och avslutningsvis är det ben mot ben.

Det där är ju inte ens utvisning.

Skulle inte förvåna mig dock om lärlingen skriver en gravt subjektivt för att inte säga fullständigt lögnaktig rapport till DIFiplinnämnden.

Det riktigt stora problemet här är att de svaga zebrorna inte får den hjälp de behöver från situationsrummet utan i stället stjälp. Tycker att den viktigaste förändringen man på kort sikt kan göra för att få en mer rättvis hockey är att sparka lärlingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och eftersom vi fortsatt har lag som spelat 2 matcher fler än andra lag får vi köra upp den riktiga tabellen baserad på PPM igen.

Händer lite i tabellen nu. Bland toppsex lite subindelningar och Öret och Timret börjar känna andedräkten av Röglet i ryggen. Inte många omgångar till innan Röglet klättrat upp förbi strecket.

Nere i de fyras streckgäng splittras det lite men allvarligt talat kan jag inte se hur Luleå eller Pölsan ska riskera nås av kvalparet. Tror att Malmet och Hovet får förbereda sig för ett kommande kval...om inte Trottoaren tappar så pass att de två i botten kan nå ikapp. Är ju faktiskt mer än tjugo omgångar och mer än sextio poäng att spela om för varje lag och den som fastnar i ett formdike nu kan sjunka snabbt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
kolla även på
Hanzl delaying the game , eeeh va?
Svensson på lindqvist , som faller av ingenting
Kommentera