Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2470312

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nooky: Lite väntar man väl på officiell bekräftelse i morgon. Ola har varit en härlig Luleåspelare men kändes långsammare och ofta ryggskadad mot slutet och nu är det nästan två år senare. Men trots detta ser man mycket gärna Ola komma in i laget. Bland annat brukade ju sonen från Väckelsång alltid vräka in poäng på Läjkers:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Även jag känner mig positiv till värvningen av Ola, men tror det beror mer på att man tycker om han än det han kommer tillföra :)
Hade verkligen hoppats på en eller två riktiga spetsspelare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Nu har Graz och Ola bekräftat. Han längtar hem. Jag ska erkänna att jag inte riktigt förstod då man skeppade honom. Han nöjde sig med lägre lön och 4e-linaspel. Gjorde en väldigt bra sista säsong under de förutsättningarna tycker jag.
Ola är en ikon. Även om han inte är densamma som för tio år sen, fick detta mig riktigt glad. Nej inte är det nån supervärvning som man gått och väntat på, men in kommer en kille med en jäkla näsa för spelet och en målkänsla som rätt många i laget saknar. Dessutom en riktigt skön kille som enligt rykten ska vara den som lättar upp stämningen mer än de flesta i ett omklädningsrum.
Summa summarum välkommen hem Niklas!
Vad kan vi förvänta oss av Ola anno 2023 då?
Jag ska inte lägga för stor press på honom, men ett tiotal ass och minst fem baljor före slutspelet är väl rimligt ;)
Kommentera