Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2490651

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
I de enda två matcherna som har betydelse för oss har vi nu:

• IK Oskarshamn - HV 71 0-2
• Rögle BK - Timrå IK 0-1

vilket just nu skulle inneära att vi får Oskars-Luleå i slutspel.

HuVa-71 har ju inget som helst att spela för. Annat än för att passera Pungen och ta plats 11, men det är ju skit samma.

Röglet kommer ju att få möta Trottoaren i slutspelet och skulle ju vid vinst kunna fixa 2/3 hemma isf borta. Men det kräver att Trottoaren torskar mot Pungen och pungarne tycks lägga sig, nu under med 0-2.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
0-2 till Malmet med fyra min kvar av andra. Det är ett rätt lamt skott från distans och det är helt öppet och alla ser allt. Framför målet står en malmetspelare tillsammans med.....#44.

#44 har noll koll å¨var pucken kommer och likaledes på vad den malmetspelare han ska bevaka gör. Malmetspelaren får därmed ohotad (fast #44 står en centimeter ifrån) sätta bladet mot skottpucken och styra in 0-2.

Men så underbart! 2 min före paus passar junisen jamaldinov till junisen Axl Johansson som med ryggen mot målet drar in 1-2 med en backhand.

Mycket fint mål och mycket uppskattat av publiken i Delfinen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Oskarshamn känns väl ändå som en helt ok motståndare som resultaten står just nu. Näst formsvagast senaste 5 omgångarna, precis före LHC. Men hur presterar Oskarshamn Engsund i en sådan åttondel?
Kommentera