Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2496001

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jisses. Do mosar fullständigt min lilla strimma optimism och Pessimistkonsulten i mig jublar.
Dock finns en spelare jag haft i tankarna på slutet där vi har ett sparkapital som kan blomma och borde göra detta nu när det är allvar.
#17 Isac Brännström
Knappt synlig och med ett sikte som en gammal musköt sist.
Får förstalinan det att funka och den plötsliga återupptäckten av att "Bulanpress" funkar även utan Omark satt sig ordentligt i sinnet, så vet man inte(?).
Jisses.
Optimistkonsulten tar aldrig ledigt.
Du får säkert rätt, men kommer skynda mig hem ikväll och hoppas det kan vara i alla fall oavgjort när jag dimper ner i soffan vid åttasnåret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Tänker bara lite objektivt för att vara beredd på vad som komma skall. Men när väl matchen startar blir det kul att få se Vårat Gäng gå upp i ringen mot allas favorit, vinstmaskinen Läjkers.

Men man kan göra det utan att stressa upp sig tycker jag. Bara njuta. Nu ska jag koppla av och njuta det fina vädret vi just nu har i Fjollträck genom att promenera i skogen med en portugisisk vattenhund som säsongen till ära förvandlats till en portugisisk snöhund och njuter snön minst lika mycket som han njuter vatten på sommaren. Med nackfelen att tassarna - som är försedda med simhud mellan tårna - samlar snöbollar som man fåt plocka bort då och då när han signalerar att det gör ont.

Låter tiden gå utan att släppa upp sluspelstemperaturen i kroppen. Men nu bara 3 tim 45 min innan pucken släpps....
Kommentera