Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2496064

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Blister Brigade: Tack för fin bild av, förmodar jag, Läjkers tvenne sportchefer. Ja låtom oss hoppas att våra båda lag kan mötas i semi, det vore ju kul! Fast det lutar ju mot att bara ett av lagen kan ta sig dit. Lite trist att allt känns så förutsägbart ändå - ännu kuligare vore det förstås om både serietian och serienian gick till semi:-) Vennersjö skulle förstås få tas in på hospital med galopperande tuppjuck men vi övriga skulle väl jubla över att "nånting händer".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Underbart att se Vårat Gäng presentera hur våra stålmän och stålkvinnor - som vanligt - spelar slutspel om SM. Så har det ju varit ända sedan Luleå Hockey tog in damhockeyn och senast var vi ju bara slutet av tredje perioden av game seven för herrarna i från att våra båda lag vann sista matchen.

Härligt att se Oskar Engsunds ljuvliga leende inför matchen. Samma leende som han fyrar av mot motståndare som försöker se farliga ut och spelar Allan. Är ju troligen näst sista matchen vi får njuta av det leendet i Delfinen, medan han har den vackraste av klubbtröjor på sig.
Kommentera