Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2496430

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
På tal om filmningar oj oj
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
K-E: Ja, HerrGud. Efter Läjkers 5-6 minuter med väldigt tryck kom Luleå tillbaka och hade spel i Läjkers zon med lite chanser. I ett läge svänger Shinnimin runt Läjkers bur bakom med puck. En läjk som inte når honom vevar med klubban uppifrån som en samuraj-kantan över Shinnimins armar och fäller honom.

Och zebrajävlarna blundar!

Och sedan i slutsekunderna en situation efter tekning i Luleås zon där en läjk försöker gå igenom Honka som har lyfta armar för att försvara sig och när de nuddat varandra "försvinner benen" på Läjken varpå galningarna-zebrorna hittar på 2 min på Honka och Luleå får inleda tredje perioden med 2 min BP.

Läjkers vevade upp spelet rejält i andra perioden och fick en 5-6 minutersperiod mett enormt tryck i vår period. Sedan kom Luleå tillbaka i senare delen av perioden. Men generellt åker läjkrarna snabbare skridskor och det känns som att Luleå blir tröttare och får svårare att orka med. Typisk risk i andra periodhockey.

Trots allt bara 1-0 men myket Läjkers förstås, tror skottsiffrorna är 10-2 och nu 16-5 och det är klart att med ett sådant överläge ramlar puckar in till slut. Vi har tur att fortfarande vara med eller om det ska kallas tur när det är Lassi som gör allt rätt.

Allra mest trist att zebrorna kollapsat mentalt och så tydligt blundar för Läjkersutvisningar men tar tveksamma utvisningar på Luleå. Man undrar ju om Lindhe - magnusson dömt slutspel någon gång tidigare för här pressas de av en inkompetent platspublik där hälften verkar vara innan skolåldern av uppträdandet att döma - men zebrorna pallar inte trycket och kör så bra de kan för att tillfredsställa publiken. Har redan tagit upp missarna, så skiter i dem.

Läjkers är tillräckligt bra för att inte behöva hjälp av svaga zebror som inte pallar en okunnig publik som får cykloper att te sig fleröda.
Kommentera