Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2498902

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Apan vann tydligen borta mot Röglet med 0-2 idag och att döma av de inslag man sett tycks Apan haft mycket spel där. Röglet tog ju första matchen borta, men bara att påminna om att Apan ofta torskar inledningsvis men sedan skärper sig och blir att bättre. Som att de behöver bli uppretade och förbannade innan de tar i. En strategi som dock misslyckades fullständigt mot Warulfven förra året, då Mitells strategi att stjäla första matchen och sedan vinna allt hemma dödade apstrategin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Zebrorna gjorde som väntat, höll antalet utvisningar nere. Men 2 PP för Läjkers mot 1 PP för Luleå är åt helvete. Korrekt dömt borde det varit 0 PP för Läjkers (förutsatt filmningar inte ska belönas) mot 3-4 PP för Luleå.

Vete fan hur de kan få döma så ini helvitte mot oss?

Ännu värre var det förstås inför platspubliken i Växjö. Då läjkrarna tilläts fula överfall på Luleåspelare trots att pucken inte var i närheten. Överfall där checking to the head på Komarek troligen tagit bort honom från säsongen nu. Och där en brutal slashing på #44s hand krossade tummen på honom varför även han är borta med gips på underarmen. Sammanlagt gav dessa två överfall Läjkers bara 2 min utvisning - trots att de videogranskade huvudtacklingen och fick "stöd" för bedömningen av Lärling i situationsrummet; inklusive att nämnde Lärling sket i att rapportera överfallet till DIFiplinnämnden.

Luleå har i dessa två matcher fått spela 4.43 PP. Då ska man ta in i beräkningen att Läjkers efter grova överfall på ej puckförande spelare sett till att vi tappat två spelare för resten av säsongen. Ett av våra PP kom dessutom runt paus, spelades till större delen i inledning av ny period och då blir det aldrig mål som alla vet. Och 2 min PP av dessa kom när deras målvakt slog puck ut idag, det kunde zebrorna inte blunda för. Men allt fulspel av Läjkers, och filmningarna? Blunda, Blunda, BLUNDA!

Läjkers å sin sida har haft 12.43 PP! Och detta utan några fula överfall, väsentligen tveksamma för att inte säga komplett felaktiga (som på Olle efter en halv minut idag) utvisningar och 3-4 stycken filmningar av läkare.

Jag tycker att det är åt helvete dåligt!

Imponerande av Luleå att hålla käft och kämpa vidare.

Tråkigt att inte Komarov med rykte om att kunna spela tufft har kunnat straffa de mest fula läjkrarna. Tänker att någon Nilsson och någon ex-apa hos läjkrarna gjort sig förtjänta av det. Kom igen nu, Komarov. Visa varför du värvades och varför du har så bra betalt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Se vad bra det går när jag inte kollar mach i något media eller påplats.
Den här segern tar jag på mig helt och hållet jag och min tvivelaktiga karma.
Gick ut och skottade 15cm blötsnö och en jävla plogkarm under matchen.

Man är glad
Kommentera