Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2501929

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Man blir så jävla förbannad. Läjkers i vår zon, och en läckrare trippar omkull Shinnimin.

Det blir utvisning och PP för Luleå....nej för Läjkers? Då ser men på repris hur Fröberg står blick stilla i vårt slott, tittar ner mot sarghörnet där situation pågår. Och då åker en Läjk mot honom, på klubban, och slänger sig!

Och Plastläjkers får PP och sätter 2-1. Ett mål som zebrorna bjuder plastlaget på. Bara en minut senare lyckas läjkers såga sig igenom vårt frösvar och sätter 3-1.

Visst. Läjkers är bra. Luleå satsar lite offensivt och riskerar då läjkattacker, men ta mig fan båda första målen kommer som följd av fega och usla kompletta blundermygel från låtsaszebrorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
solklart bäst i vlh domaren.
Fan vad less man blir..........
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu ledsnar Komarov på att läjkrarna tillåts småmygla utan att zebrafnasken agerar och sätter igång en fight där det är Komarov ensam mot två läjkrar. Domarna står och tittar på. Och när det är klart så kommer nästa hitta-på....

2 min roughing på en läjk.
5 min + match på Komarov!

Detta är ett skämt! Ska man för fan inte ha domare när vi spelar elithockeyslutspel i Sverige?

Nej. Fega jävla fjollzebror som inte ens orkar stå emot en plastpublik som begriper inget. Blundar gång på gång för omkulltrippingar på Luleåspelare inklusive orsakar två mål för Läjkers på det viset, läjkers kommer undan med hur j-a mycket filmningar som helst - bara att slänga sig så visslas det. Och allra värst var "utvisningen" på Fröberg som står helt stilla, är inte inblandad, gör inget, varpå en plastläjk bara åker mot hans klubba och låter benen försvinna.

F Y F A A N !
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Äckliga jävla plastsjö!
Kommentera