Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2510301

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag är presenterat. Komarov tillbaka - bildar finsk brunkarliga med Sallinen och Nikupeteri. Känns lite farlig uppsättning för spel utan puck men hoppas de fixar det. Det innebär alltså att Berglund frigörs och tar backplats igen.

Faktum är att Luleå - trots att vi blivit av med en ordinarie femma till vår redan tunna trupp - lyckats hålla kontroll på Plastläjkers och gjort det allt bättre ju längre matchserien pågått. Undantaget match tre men det berodde verkligen inte på Luleå utan på att galenpannan zebran marcuslinde inte pallade trycket från plastpubliken i plastarenan och kollapsade med ett psykbryt mot Luleå.

Läjkers har verkligen inte imponerat utan skämt ut sig genom upprepade filmningar där de uppträtt som vore de käglor i bowling, kryddat med brutala och fula överfall. Nu är ju den värsta fulingen avstängd så vi hoppas slippa fler Luleåspelare invalidiserade för säsongen underzebrors applåder.

Men nog fan måste väl seriesegrarna Plastläjkers kunna ta fram ett riktigt och bättre spel genom alla deras dyrt inköpta plastspelare? Ger mig fan på att det släpper för dem idag och det blir en snabb sorti för Luleå till semester. Men våra modiga spelare tog det i alla fall till match sex och en fin avslutning genom en tredje match hemma i Delfinen och ytterligare runt en miljon i klubbkassan:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
4 minuter spelade och Plastläjkers kämpar in 0-1 i 5 mot 5.

Jahaja....
Kommentera