Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2510500

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Tack! Och he he visst vore det en underbar saga om årets så under säsongen utskällda/misslyckade Luleå skulle lyckas ta hela skiten. Tyvärr tror jag vi faller i Plastsjö på tisdag men imponerad och tacksam över att laget kunnat ta oss så här långt.

Hoppas förstås att ni lyckas spöa Fiskrenset trots underläget nu. Lutar ju annars mot att det kan bli Öret, Apan, Plastläjkers och Fiskrenset i semi - fy fan, i så fall - tycker inte att något av de lagen förtjänar att ta sig till Gludet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Intressant presskonferens efter matchen, där ena lagets tränare ser fokuserad och målmedveten ut medan det andra lagets tränare ser stirrig och förvirrad ut.

OK uppträdande ändå av de två, men jugrenjönsson tillägger att han tycker att det var horribelt att ta bort utvisningen för puckut, fast kompletterar med att de var nog inte värda att få den chansen. Henric svarar att om det var puckut förstår han hur jugrenjönsson känner sig men hoppas att det var korrekt beslut och lägger till att vi haft tillräckligt med konstiga för att inte säga dåliga domarbeslut i den här serien.

OK kommentarer får man tycka, men sexpressen tar det förstås till huvudnummer och smäller på artiklar där jugrenjönsson dundrar och så vidare. Rosen i aftontrasan förklarar att juvren tar fram motorsågen, medan rosen skiter i att kommentera matchen och Luleås insats i övrigt; som vann Luleå bara på en jätteorättvisa?! Var var du under match 3, rosen? Eller under filmningen till kvitteringen i match 4?

Lite jobbigt i trasan är att Wennergrus - som innan kvarten förklarat att det här vinner Plastläjkers med 4-0 i matcher, nu inte vågar tippamresultatet i game seven. Skönt ändå att han inte tippade att Luleå skulle vinna - i så fall hade vi förstås kunnat ge walk over.
Kommentera